Christer Fuglesang – Tobias Fischer – Fotograf Stockholm

I min portfolio finns självklart bara bilder jag själv tagit. Bilderna är skyddade av upphovsrättslagen och är inte fria att publicera utan min tillåtelse. Bilderna på sajten är en blandning mellan uppdragsfotograferingar och egna projekt. Uppdragsgivarna är till störst del reklambyråer, tidningar och magasin men vissa uppdrag är gjorda direkt för företaget som använder bilderna. De egna projekten är en blandning av idéer som jag velat förverkliga för sakens skull och bilder som tagits i syfte att vara en del av en utställning eller något annat sidoprojekt.

Om du har frågor eller funderingar – tveka inte att höra av dig. Om du vill kontakta mig kan du göra det här.

Christer Fuglesang – Tobias Fischer – Fotograf Stockholm

Christer Fuglesang