Under hösten har jag jobbat en hel del med ett företag som heter INITI … och deras reklambyrå YouMe Agency. INITI är ett helt nystartat varumärke och deras produkter är helt unika på marknaden. Detta är ju såklart utmanande för mig som fotograf – men också otroligt roligt. Det har varit väldigt roligt att följa hur lanseringen av ett varumärke i premiumsegmentet går till och dessutom är INITIs produkter minst sagt spektakulära.

INITIs dröm är (om jag förstått det hela rätt) att göra badrum till riktiga rum. Ett rum man tycker om. Ett rum som är vackert. Ett rum man vill vara i. Materialen är naturliga och sparsamt behandlade. Bilden här i inlägget är föreställer det fristående ”handfatet” som heter ”Raw stone” och består av 160 kilo bohusgranit.

INITI – sten, metall och betong

Det jag gillar med INITI är framför allt deras minimalistiska design. ”Less is more” helt enkelt. Jag tror verkligen på den tesen. Att säga mycket med lite. Att inte skriva andra på näsan och att det  inte är den som skriker högst som har mest att säga.

Enkla material i enkel och stram design gör verkligen att dessa badrumspjäser får en egen personlighet som skiljer sig från små fåniga vita handfat i porslin.

 

#tobiasfischer  #fotograftobiasfischer #fotograf #photography  #stockholm #sweden #nikon @nikon #nikonphotography #nikonsverige @nikonsverige #tethertools @tethertools #betterwhenyoutether @elinchrom_ltd  #elinchrom @elinchrom @aifoab #aifo #initi @initi #bathroom #sink #design #interiordesign #granite #stone #raw @youmeagency #youmeagency

http://tobiasfischer.se