• Intervju - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm

Intervju med mig

Eftermiddagen igår spenderade jag med Bengt Luthman från tidningen Kamera & Bild. Vi satt tre timmar på Café Blå Lotus på Skånegatan på Södermalm i Stockholm och pratade om – mig. Vi pratade om hur jag började fotografera, vad jag gör för typ av jobb, hur jag tänker när jag planerar fotograferingar och om jag kommer att sluta att fotografera någon gång. Vi pratade också om prylar, kunder, genus och bildkommunikation. Det var en salig röra med tankar, känslor och minnen – men tre timmar gick väldigt snabbt.

Intervju – att prata om sig själv

Det kändes lite knepigt att bara prata om sig själv och inte ställa några frågor tillbaka. Jag var flera gånger tvungen att påminna mig själv om att vi inte satt i ett vanligt samtal utan att det faktiskt var en intervju som till slut ska bli en artikel om mig.

Om du vill läsa ett person-/yrkesporträtt om mig så får du hålla utkik efter Kamera & Bild #3 2017.

Bilden är tagen med min Nikon D750 med fjärrutlösning via min iPhone. Smidig app för att fjärrstyra systemkameran – den fångar till och med fotografer som normalt inte vill vara med på bild.

#tobiasfischer #fotograftobiasfischer #fotograf #photography #stockholm #sweden #nikon @nikon #nikonphotography #nikonsverige @nikonsverige @elinchrom_ltd #elinchrom @elinchrom @aifoab #aifo

https://tobiasfischer.se

By | 2017-02-11T14:05:40+00:00 170211|6 Comments

6 Comments

 1. Urban 170211 at 14:15 - Reply

  Ser verkligen fram emot att läsa den intervjun!

 2. Mari Eriksson
  Mari Eriksson 170212 at 08:27 - Reply

  Kul med intervjun och just fotot tyckte jag var riktigt bra. Dels perspektivet/vinkeln och att det känns som om ni sitter helt avslappnade mitt i ett intressant samtal.
  Helt enkelt – som vanligt – ett bra foto med skön känsla 🖒

 3. Peter Wickberg
  Peter Wickberg 170212 at 16:05 - Reply

  Spännande. Får kolla in intervjun sedan.

Leave A Comment

3 × 4 =