För några dagar sedan så snubblade jag över ett inlägg på Instagram som jag vill ge en liten puff här på bloggen.

I höstas kom jag för första gången i kontakt med REI Botkyrka. Det var i samband med att jag fotograferade på en Taekwondotävling lite söder om Stockholm. Jag skulle fotografera Paula (i blått på bilden) som är regerande Nordisk mästare i Taekwondo. Kontakten med klubben har varit enbart positiv – vänlig bemötande och inspirerande samtal om träning och kampsport. Mycket givande samtal efter som jag själv tränat mycket kampsport under åren.

Under hösten har det framgått för mig vilket otroligt fint arbete klubben gör. Förutom att klubben har flera Svenska mästare så är det sociala ansvaret det som får klubben att verkligen sticka ut. REI är en ideell intresseorganisation som tar sitt uppdrag på största allvar. Det här är ett utdrag av hur de beskriver sitt mål:

REI är en ideell intresse förening med syfte att genom träning utveckla individer, skapa förebilder och mötesplatser samt genom sociala projekt påverka och förbättra förorten. REI är en öppen, mångkulturell organisation som aktivt arbetar med att motverka utanförskap, främlingsfientlighet och fördomar. Föreningen är religiöst, kulturellt och politiskt obunden.

Ett bevis för att klubben är seriös och gör ett mycket bra arbete i kommunen, är att Botkyrka kommun själva är med och sponsrar föreningen.

Sponsra REI elitungdomar

Så … vad handlade klubbens Instagraminlägg om då? Jo. REI söker sponsorer till sina elitsatsande ungdomar.

Jag tycker att det är viktigt att ungdomar har något meningsfullt att göra på sin fritid. Jag tycker att tycker att det är viktigt att fånga upp ungdomar som har det tufft. Jag tycker att att det är viktigt att stärka unga tjejers självkänsla. Om du delar den uppfattningen med mig så är REI Botkyrka ett bra ställe att lägga en slant i sponsring. Dessutom omnämns och uppmärksammas alla sponsorer.

Sätt in valfri summa på bankgiro: 435-1003 och märk betalningen med namn, efternamn + sponsring. Eller kontakta någon på REI här.

 

#tobiasfischer #fotograftobiasfischer #fotograf #photography #stockholm #sweden #nikon @nikon #nikonphotography #nikonsverige @nikonsverige #botkyrka @botkyrkakommun @reibotkyrka

https://tobiasfischer.se