• Brand - Himmel och helvete - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm

Himmel och helvete

Jag är en av dem som upplevt känslan av att ha haft inbrott i mitt hem. Jag blev av med en hel massa prylar. Jag blev bland annat av med hela min kamerautrustning. Det var otroligt jobbigt då och faktum är att det fortfarande är jobbigt. Både ekonomiskt och emotionellt. Men det kunde ha varit mycket värre.

Tankarna på inbrottet väcktes till liv när jag var ute på fotouppdrag åt Botkyrkabyggen. Det var fyra olika fotouppdrag som skulle utföras på samma dag. Ett av dem var att fotografera ett hus i Tullinge som nyligen eldhärjats.

Vilket helvete

Att bli bestulen på sina ägodelar är verkligen inte roligt men att bli av med allt man äger i en brand måste vara hundra gånger värre. Att ALLT går upp i rök – bokstavligen – måste verkligen vara en fruktansvärd upplevelse – ett rent helvete. Tack och lov var det ingen som dog i branden.

Livet är kantat av motgångar – men tack och lov också medgångar. Tack alla ni som erbjudit mig hjälp när jag har haft det tufft.

#tobiasfischer #fotograftobiasfischer #fotograf #photography #stockholm #sweden #nikon #nikonphotography #nikonsverige @nikonsverige #himmel #helvete #brand #inbrott #olycka #botkyrkabyggen #botkyrka #tullinge #hus #fönster

https://tobiasfischer.se

By |2017-03-27T08:37:28+00:00170324|7 Comments

7 Comments

 1. Johan Almblad 170324 at 17:39 - Reply

  Ser inte så kul ut Tobias. Hoppas det inte brunnit hos er.

  • Tobias Fischer 170324 at 17:42 - Reply

   Nej … inte hos oss. Det är ett halvfärdigt blogginlägg som jag råkade publicera lite för snabbt.

   Men tack för omtanken! 🙂

  • Johan Almblad 170324 at 17:42 - Reply

   Skönt!

 2. Anders Nilsson 170327 at 09:35 - Reply

  Fy vad jobbigt! Måste vara det värsta traumat man kan vara med om som fotograf! Det är ju inte bara att skaffa nya prylar även om man får det på försäkringen. Man är ju van just sina egna prylar som man har testat i alla väder och vet att de levererar. Hoppas det löser sig bra! Kanske ett megastort brandsäkert kassaskåp kunde vara något att förvara prylarna i?

  • Ja, det var (är) verkligen surt. Dessutom var det trassel med försäkringsbolaget … värdeminskning och sånt. Så det var tufft. Men jag är hyfsat på banan igen.

 3. Mari Eriksson 170327 at 10:03 - Reply

  Klokt skrivet 🖒

Leave A Comment

ett × fyra =