I november kommer jag och artisten/låtskrivaren Peter Hallström att åka på en inspirationsresa till  Zanzibar för att coacha dig att bli bättre på det du gör. Oavsett om du är kreativ i ditt yrke eller på din fritid så vill vi hjälpa dig att utvecklas. Det finns fortfarande några platser kvar – så är du intresserad av att följa med är det dags att boka nu. Mer information om hur man bokar finns här.

 

Inspirationsresa med 60 års erfarenhet

Jag och Peter har tillsammans över 60 års erfarenhet av att jobba i kreativa yrken. Jag som fotograf/grafisk formgivare och Peter som artist/låtskrivare. Zanzibarresan kommer att ge alla möjlighet att få enskild tid med mig eller Peter för samtal och coachning och dessutom kommer gruppen att ha gemensamma samlingar där man kan dela tankar och problem man har i sitt kreativa utövande.

 

Vill du ta bättre bilder? Vill du utveckla ditt låtskrivande? Eller kanske både och?

Att arbeta med det man älskar och att dessutom ha möjlighet att göra det på en paradisö är något som många drömmer om. Den här resan gör det möjligt. Är du intresserad av fotografi/bildkonst, att skriva musik/poesi, så har du nu möjligheten att göra det och få professionell hjälp och inspiration samtidigt som du njuter av en underbar semester.

Jag och Peter Hallström (låtskrivare, artist och musiker) finns på plats för att coacha, tipsa och inspirera. Du behöver inte vara proffs … vi möter dig på nivån du befinner dig och hjälper dig med det du känner känns viktigt för din kreativa process.

Jag är yrkesfotograf sedan 25 år och jag har arbetat med allt från dokumentärfotografi till mode och produktfotografering. Jag arbetar också som lärare/föreläsare och håller i kurser och workshops. Vill du läsa mer om vem jag är och vad jag gör så kan du göra det här.

Peter Hallström är en erfaren och superduktig låtskrivare – både musik och text. I hans katalog finns låtar som Håll mitt hjärta (Björn Skifs), Kärleksvisan (Sarah Dawn Finer) och Viskar en bön (Peter Jöback). Det finns också många bra låtar på hans tre soloplattor “Brev från en förlorad son”, “Nåd” och ”Hoppet kvar”. Peters sajt finns här. 

 

Zanzibar Retreat Hotel

Hotellet är beläget på Matemwe Beach, en av de längsta och finaste stränderna på Zanzibar.  Hotellet är känt för sin trevliga personal, personliga service, utsökta mat och för lugn och ro. Det här är det perfekta målet för en inspirationsresa och en prefekt plats att låta din kreativitet flöda! Titta gärna på hotellets sajt här.

 

Upplägg – sol, bad och kreativitet

Varje dag efter frukosten erbjuds ett inspirationspass med Peter och/eller mig. Du får en uppgift att genomföra under dagen. Dagtid finns vi tillgängliga för samtal och coachning i ditt arbete. På kvällen, till desserten, samlas vi och delar med oss av upplevelser under dagen. Ett par kvällar berättar jag och Peter om hur vi jobbar och tänker med våra egna projekt.

 

När?

Avresa 9/11 från Arlanda och återresa 17/11. Vi åker med Turkish Airlines.

 

Senaste anmälningsdatum

1 juli 2019. Du anmäler dig till info@zanzibarretreat.com. Rubrik: ”Zanzibar med Peter och Tobias”.  Efter den 30 april får du en faktura på 2 000 kr att betala som anmälningsavgift.  Information om betalning av resterande kostnader kommer senare.

 

Priser per person och rumsstandard

Sea view (2 rum) 23 500 kr inkl moms
Standard (8 rum) 19 900 kr inkl moms
Garden view (2 rum) 18 500 kr inkl moms

I priset ingår, del i dubbelrum med halvpension (frukost och fyra-rätters middag) under sju dygn på Zanzibar Retreat Hotel. Flygresa t o r Arlanda – Zanzibar. Transfer till och från hotellet.  Tillkommer: dryck, lunch och dricks.

(Med reservation för eventuella prisändringar pga exempelvis dollarkursen.)

 

Priser, datum och annan viktig information finns här.