Fler exempel kommer snart.

FILM

Film, rörligt eller video – kärt barn har många namn. Om du vill skapa en informationsfilm, reklamfilm eller kanske en musikvideo, då kan jag hjälpa dig, från idé till färdig film. Youtube, Instagram eller kanske TV – oavsett publiceringsplattform har jag de tekniska lösningarna för dig.

Snygga bilder och bra storytelling är viktiga byggstenar om man vill kommunicera framgångsrikt. Det gör att förarbetet är extra viktigt när man arbetar med film. En bra idé, ett tydligt manus och en enkel storyboard är nödvändigt för ett lyckat resultat. Självklart är ljud och bilder också viktiga, men vet man inte vad man vill göra är det svårt att genomföra det. Slutligen så ger klippning, redigering och färgjustering ger det där lilla extra i kvalité.

Jag hjälper gärna till med idéer, manus och  förarbete om det är så att ni behöver hjälp med et innan ni sätter igång att filma. Hör av dig så kan vi diskutera vad det är ni vill säga – och till vem ni vill säga det.

Olika typer av uppdrag

Intervjuer, musikvideos, reportage, informationsfilm, företagsevent, föreläsningar, galor, festivaler, sportevenemang, konserter – inga jobb är för stora eller för små.

Förutom att göra film så jobbar jag även med stillbild mer om det här.

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN

Film - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm