NYC - Fotograf Tobias Fischer - Porträtt, reklam och mode i Stockholm
Företagsbilder
Hotell kungsträdgården
Företagsbilder
Företagsbilder

Företagsbilder är precis vad det låter som – bilder som företag använder i sin kommunikation. Begreppet företagsbilder är stort och innehåller allt från porträttbilder till produktbilder. Fördelen med att anlita en fotograf som har kunskapen att ta alla olika typer av bilder gör att man försäkrar sig om att bilderna får ett enhetligt bildspråk och att företagets bilder håller samma kvalité.

Bilder är det kanske enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att få ditt företag att sticka ut från mängden och ge företaget en grafisk stil, som gör att det står ut bland konkurrenterna. Bilder till LinkedIn-profiler, hemsida, visitkort, foldrar, presentationer och allt annat material gör att man direkt associerar känslan med ditt företag och leder trafik till dina kanaler. Meningen är ju att bilderna ska generera nya kunder och öka försäljning och följaktligen betala för sig själva.

Förutom själva fotograferingen hjälper jag så klart gärna dig och ditt företag med behovsanalyser och kreativa bildlösningar.

Under de 25 år som jag har arbetat som fotograf har jag hjälpt såväl små, nystartade företag som stora etablerade bolag med bilder. Jag har bland annat fotograferat åt ICA, Electrolux och AXA. Chokladbitar, motorcyklar och flygplan – ja, till och med gigantiska bärgningsbilar. Om ditt företag är i behov av bilder – tveka inte att höra av dig.

Olika typer av företagsbilder

Bilder på verksamhet, personalporträtt, lokaler, byggnader och produkter – ett bra tillfälle att visa ert företag från dess bästa sida.

Förutom att göra företagsbilder så gör jag även film. Mer om det kan du läsa här. 

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN

Företagsbilder - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm