Crevette - Tobias Fischer - Porträtt, reklam och mode i Stockholm
MATBILDER

Matbilder är ungefär som produktbilder – i alla fall sett till hur de är att fotografera. Varje rätt (produkt) kräver sitt eget ljus och sin egen stil. Men att fotografera mat är lite extra krävande eftersom maten måste se varm, fräsch och aptitlig ut när man tar bilderna – vilket gör att man dessutom arbetar under tidspress.

Efter att ha jobbat åt ICA i många år, tagit alla bilder till en 240-sidig kokbok och fotograferat åt diverse restauranger, känner jag mig ganska så trygg i rollen som matfotograf. Jag tycker om att planera och designa maträtter tillsammans med den som lagar maten. Samarbete är magiskt eftersom det skapar ett enhetligt och estetiskt tilltalande bildmaterial som känns smart och genomtänkt.

Om du har behov av bilder på mat eller råvaror till din verksamhet – tveka inte att höra av dig. Jag hjälper till under hela processen – från idé till färdig produkt. Inget jobb är för litet eller för stort.

Olika typer av matfotograferingar

Bilder till menyer, utsmyckning, annonser och andra trycksaker, sociala medier, böcker, tidningar, magasin och andra platser där bilder av mat och råvaror publiceras.

Förutom att fotografera mat så tar jag också produktbilder. Mer om det kan du läsa här. 

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN

Matbilder - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm