Reklambilder

Reklambilder är bilder som tar ett steg längre än produktbilder. Bilderna är ofta mer konceptuella och förmedlar mer än en vanlig produktbild. Tanken med bilderna är att sälja en produkt genom att visa den på ett intressantare sätt och inte bara presentera hur den ser ut. Genom att sätta produkten i ett sammanhang, en miljö eller en känsla, kan man skapa effektiva reklambilder.

Under de 25 år som jag har arbetat som fotograf har jag hjälpt såväl små, nystartade företag som stora etablerade bolag med bilder. Jag har bland annat fotograferat åt ICA, Electrolux och AXA. Allt från små chokladbitar till stora lastbilar. Om ditt företag är i behov av bilder – tveka inte att höra av dig.

Innan själva fotograferingen så hjälper jag dig och ditt företag att komma på kreativa idéer för att producera bra bilder. Efter att ha tänkt igenom vilken typ av reklam man vill göra – det vill säga: ”Vad vill du säga till vem?” – så är jag gärna med och putsar på idéerna.

Olika typer av reklamjobb

Bilder på produkter, personal eller miljöer som kommunicerar de värden som du vill ska förknippas med ditt företag och ditt varumärke.

Förutom att göra reklambilder så tar jag även produktbilder. Mer om det kan du läsa här. 

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

Tillbaka till startsidan

Reklambilder - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm