Återbetalnings- och returpolicy

Ångerrätt/Öppet köp

Återbetalnings- och returpolicy. Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Vi tillämpar öppet köp i upp till 30 dagar från det att köparen tagit emot varan. Dessa villkor gäller distanshandel. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan för att bedöma om du är nöjd med den.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela din beställning. Vi återbetalar också det belopp du har betalat inom 14 dagar. När du ångrar ett köp ska du som kund stå för returfrakten.

Lagstadgad reklamationsrätt

Vår garanti påverkar inte de rättigheter du har som konsument enligt konsumentköplagen. Fel på artikeln eller felaktig leverans ska reklameras inom ”skälig tid” från det att man upptäcker felet. Om man gör en reklamation inom två månader från det att man upptäcker ett fel på produkten så anser vi att reklamationen är gjord inom “skälig tid”.

Felleverans / Transportskador

Skulle vi leverera fel antal eller fel vara ber vi dig meddela oss så snart som möjligt så att vi kan rätta till felet. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla skadan till ditt utlämningsställe, transportören som har kört ut godset till dig samt till oss.

Returnera

Du står för risken vid en retur till oss så skicka originalförpackningen väl förpackad i ett bra emballage. Om din retur gäller någon form av reklamation och vi godkänner reklamationen så återbetalar vi fraktkostnaden till dig. Vi löser inte ut varor som blir skickade i retur mot postförskott eller efterkrav.

Återbetalning till dig som postar returen till oss

Vid återbetalning av varor sätter vi in pengarna på ditt bankkonto eller postgiro. Var noga med att bifoga alla nödvändiga kontouppgifter (komplett konto-information med eventuellt clearing-nummer) med returpaketet.

Återbetalningen vid godkänd retur ska som huvudregel ske utan onödigt dröjsmål från det att vi mottagit meddelande om att du vill returnera varan. Om vi inte erhållit den returnerade varan eller meddelande om att den blivit skickad inom 14 dagar så blir inte betalningen verkställd förrän vi mottagit varan eller bevis för att den blivit skickad till oss.

Här kan du också läsa vår cookiepolicy och vår integritetspolicy. 

Gå till startsidan.