Söker du praktik?

Praktik. Jag tar emot praktikanter – främst från yrkesutbildningar men även från mediagymnasier och liknande. Generellt har jag bara en praktikant åt gången – så har jag redan en praktikant måste jag tyvärr säga nej till andra under den perioden. Anledningen till detta är att jag vill att den som praktiserar hos mig känner att den får tid och uppmärksamhet av mig och att jag får tid att lära ut, förklara och ha synpunkter på arbeten och bilder – vilket jag tycker är svårt om man är fler.

Om du vill ha praktik hos mig är du:

… är genuint intresserade av fotografi
… har egna, bra bilder – både fotografiskt och konceptuellt
… har förståelse för studioblixtar och ljussättning
… är inte rädd för att jobba och hjälpa till
… kan motivera varför du vill praktisera hos just mig

Som praktikant hos mig får du:

… följa mig på arbetet och delta i en fotografs dagliga arbete
… planera, genomföra olika typer av fotograferingar
… följa med på kundmöten och andra nätverksaktiviteter
… jobba med bilder i Lightroom och Photoshop
… och mycket mer …

Vill du praktisera hos mig?

Skicka ett mail till praktik@tobiasfischer.se med några rader om dig själv, bifoga en bild på dig själv samt några av dina egna verk.

Här kan du titta på några av mina bilder. 

Tillbaka till startsidan.