Dokumentära bilder

Dokumentära bilder. Att till exempel dokumentera arbetet under ett projekt kan resultera i ett värdefullt bildmaterial. Bilderna kan användas som referens för att få fler uppdrag i framtiden. Dokumentära fotouppdrag skiljer sig från andra fotouppdrag på det sättet att fotografen inte interagerar med motivet. Avsaknaden av inblandning från fotografen gör att bilderna blir mer autentiska och mindre arrangerade. Saker sker framför kameran och fotografen fångar ögonblicket.

Oavsett om det handlar om bildjournalistik eller dokumentation av ett av dina projekt kan jag hjälpa dig att få de bilder du behöver. Om du anlitar mig som fotograf kommer jag att fokusera på att fånga och återberätta det som sker i stunden. Genom att varken kompromissa med den tekniska kvalitén eller innehållet i bilderna kan jag producera det dokumentära material du behöver.

Olika typer av dokumentära bilder

Journalistiska uppdrag, företagsevent, galor, festivaler, sportevenemang, konserter, demolering eller nybyggnation – inga jobb är för stora eller för små.

Förutom att göra dokumentära stillbildsfotograferingar så gör jag även dokumentära filmer. Mer om det kan du läsa här.

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

Dokumentära bilder. För tillfället arbetar jag med Nikon när jag gör reportage och liknande jobb.