Föreläsningar och workshops

Föreläsningar och workshops. Under de dryga 25 åren som jag arbetat som frilansfotograf så har jag lärt mig ett och annat. Till exempel hur man kan arbeta med kamera och ljus men också hur man kan bli tydligare i sitt bildspråk. Den kunskapen delar jag gärna med mig av.

Jag har i många år jobbat som återkommande föreläsare både på Kaggeholms folkhögskola och på Södertörns högskola. Dessutom har jag föreläst för ett stort antal fotoklubbar, haft workshops och föreläsningar på Fotomässan i Stockholm. Jag har också haft utbildningssamarbeten tillsammans med Elinchrom och Nikon.

Vill du lära dig mer om bildberättande, blixtfotografering eller mer om bildkommunikation generellt så kan jag hjälpa dig med det. Oavsett om det gäller en föreläsning på ett event med hundratals deltagare eller om ni är ett par tre stycken som behöver en workshop i studion eller i Photoshop så kan jag hjälpa er.

Olika typer av föreläsningar och workshops

Utbildning för nybörjare eller för mer etablerade fotografer och fotoentusiaster.

Förutom föreläsningar så gör jag också mer konkreta konsultationer för företag, organisationer och myndigheter som har en egen fotografisk verksamhet. Mer om det kan du läsa här.

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

Jag delar gärna med mig av min kunskap … här på Fotomässan.