Sarah E - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Petra - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Emma - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Sara B - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Emma WT - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Sarah - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Osannda DW - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm
Modefotograf och beautybilder

Det kanske är att ta i att kalla mig för modefotograf men jag har under åren gjort massor med modefotograferingar. Tidningar, magasin och svenska designers har varit mina huvudsakliga uppdragsgivare.

Att arbetat i ett kreativt team och samtidigt producera bra mode- eller beautybilder är otroligt roligt. Att se ett koncept växa fram som i slutänden resulterar i färdiga bilder är mycket tillfredställande. Alla byggstenar från den första planeringen till de färdigretuscherade bilderna har sin betydelse för det färdiga resultatet.

Utmaningen för mig är att skapa unika bilder för unika plagg och produkter. Mitt mål är att visa din kreativitet och ditt öga för detaljer genom mina bilder.

Har du ett behov av bra modebilder då kan jag hjälpa dig – före, under och efter fotograferingen.

Olika typer av modebilder

Bilder till annonser, reklamtrycksaker, tidningar, magasin, hemsida, webshop och sociala medier. I studio eller på ”location” – i naturligt ljus eller med studioljus.

Förutom att ta stillbilder som modefotograf så gör jag även showreals och liknande rörligt material. Mer om det kan du läsa här. 

Om du vill ha hjälp med andra typer av bilder än mode-/beautybilder så kan du klicka här och se andra typer av fotouppdrag.

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN

Modefotograf - Fotograf Tobias Fischer - Fotograf Stockholm