Konsulttjänster

Konsulttjänster omfattar de tjänster jag erbjuder som hamnar utanför fotografering och föreläsningar. Har du till exempel planer på att bygga en studio för att sköta fotograferingen ”inhouse”. Då kan jag hjälpa till med designen av studion. Val av utrustning och utbildning av personalen som ska sköta fotograferingen samt hjälp med till exempel montering, installation och inställningar.

Jag har hjälpt många företag med studiobyggen, men också med till exempel bildhantering och bildlagring. Att effektivisera hur man behandlar, namnger, publicerar och lagrar bildmaterial kan göra att man spara mycket tid. Vilket i sin tur leder till att man sparar pengar. För ett företag med ett stort bildflöde är det exempelvis otroligt viktigt att bildmaterial är sökbart och lätt att hitta.

Jag hjälper också företag med grafiska manualer, redesign av grafiska profiler och uppdatering av grafiskt material. Till exempel kundtidningar eller profilmaterial. Om du ligger i startgroparna för en större grafisk uppdatering, så hjälper jag gärna till och visualiserar din vision eller kommer med kreativ input. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig.

Exempel på konsulttjänster

Planering av studio, inköp av kamerautrustning eller utrustning i fotostudio, bildhantering, redesign och utbildning av personal.

Kontakta mig om du vill ha en offert eller om du vill diskutera ett jobb.

Konsulttjänster